Informatie

Omdat ik werk vanuit een holistische kijk en geloof in co-creatie, maak ik graag deel uit van het teweegbrengen van een positieve beïnvloeding die jou sterker maakt.

Men is snel geneigd om grote bedragen uit te geven aan alles behalve de gezondheid. Maar uiteindelijk is gezondheid juist het allerbelangrijkste om volop te kunnen genieten van het leven en ik help je daar met alle liefde bij.  

Het aantal sessies dat je nodig hebt zal enorm verschillen, dit is afhankelijk van je huidige mindset en levensstijl.

Het is het prettigst als ik tenminste de eerste sessie persoonlijk contact heb, ik werk vanuit Amsterdam. Het kan tevens een telefonisch (Skype/Facetime) contact zijn als jou dat beter uitkomt of als je te ver weg woont en slecht ter been bent.

De intake sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Daarna zijn het kortere sessies van een uur of half uur. Deze kunnen we eventueel ook inplannen per telefoon. 

Wil je meer informatie? Of wil je je alvast aanmelden? Vul dan het onderstaande formulier in. Voor een aanmelding wil ik je alvast vragen om de voor jou geschikte data en tijden naar mij door te sturen. Dan neem ik zo gauw mogelijk contact met je op om samen een afspraak in te plannen.

Tot binnenkort,
ik kijk ernaar uit!

Wil je meer informatie over boekingen, interviews of ander zakelijk contact? Stuur dan een e-mail naar willo@artistman.nl